Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, Değişime ve gelişime açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Farklılıkları zenginlik kabul eden, En az bir yabancı dili çok iyi bilen, Sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, Kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, Çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, Bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını, Çevresi ile olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarını karşılayacak beceriler kazanmalarını, Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına Yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktır...

Başarılar:

Saatler: 08:00-18:00
Isınma: Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://turgutlucumhuriyet.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Demirel Sokak No 4 Manisa Turgutlu

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Demirel Sokak No 4 Manisa Turgutlu

Ulaşım Normal

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine: 30 km. İlçe merkezine 50 mt.